• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Nieuws technische staf S.V.Duiveland

  5 sep 2019
 • Assistent trainer 1e elftal

  Kees Verwest uit Zierikzee is per 1 september aangesteld als de nieuwe assistent van hoofdtrainer Rohan de Geus. Kees is zeker geen onbekende in de trainerswereld op Schouwen en Duiveland, zo heeft hij als trainer de standaard elftallen van Brouwershaven, WIK 57 en Dreischor onder zijn hoede gehad. Hiernaast is hij ook trainer geweest van diverse 2e selecties (SKNWK 2, MZC 11 2 en Bruse Boys 2) en de laatste 2 seizoenen van de dames van MZC 11. Kees is enthousiast over de samenwerking met Rohan en wil graag zijn ruime ervaring delen en overbrengen op de spelersgroep.

  Team manager 1e elftal

  Speler Melvin Dooge, welke herstellende is van een hernia operatie, zal tijdelijk de rol van team manager 1e elftal gaan vervullen. Hierdoor blijft Melvin tijdens zijn herstel periode toch betrokken bij de groep en kan hij in een later stadium weer aansluiten. De rol van team manager is er een die serieus uitgevoerd dient te worden, zodat spelers en trainers zich volledig op het voetbal kunnen focussen. Zodra Melvin weer aansluit bij de groep is/wordt de functie team manager 1e elftal weer vacant, kandidaten/belangstellenden kunnen zich altijd aanmelden bij een van de bestuur leden of een lid van de TC.

  Trainer O-19

  Afgelopen weken is er intensief gezocht naar een trainer voor onze talentvolle O-19 groep. Uiteindelijk zijn we verheugd te kunnen mededelen dat Marcel Verschoor de nieuwe trainer voor
  O-19 wordt. Marcel heeft een passie voor het trainersvak en heeft de afgelopen seizoenen binnen Duiveland al laten zien over de nodige skills te beschikken om teams en individuen verder te ontwikkelen op zowel tactisch als technische gebied. Marcel is deze week vol enthousiasme gestart met het geven van de 1e training.

  Keepers trainer 1e en 2e selectie en O-19

  Dit weekend heeft Willem Smid aangegeven dat hij door omstandigheden even geen keepers training meer kan geven. Na overleg is oud eerste elftal keeper Hans Capelle bereid gevonden om deze taak van Willem over te nemen. Hans zal op maandag avond de training verzorgen voor zowel de keepers van de 1e en 2e selectie als mede voor de keeper van O-19.  

  Bestuur en TC wensen Kees, Melvin, Marcel en Hans succes in hun nieuwe functie.