• Nieuws over het onderling/bedrijven/vriendentoernooi 11 juni a.s.

8 jun 2022
  • De weerberichten worden steeds beter dus hopelijk gaan we er a.s. zaterdag een mooie dag van maken.

We verzoeken iedereen die mee gaat voetballen uiterlijk 13 u aanwezig te zijn. Om 13.30 u stipt gaan dan de eerste wedstrijden van start. Er zal gespeeld worden in 1 poule en we spelen 7 tegen 7 op een half veld (6 veldspelers en een keeper).

De wedstrijden duren ongeveer tot 16.15 u waarna er even gerekend wordt en de winnaar van het toernooi bekend gemaakt zal worden. De hoofdprijs is eeuwige roem (tot het volgende toernooi).

Ook zal er na het toernooi aandacht zijn voor mensen die afscheid nemen, altijd goed om hier even bij stil te staan en spelers en trainers in het zonnetje te zetten.

Zo rond 18 u zal dan het eerste vlees van de BBQ klaar zijn.

Natuurlijk sluiten we de dag af met muziek waarbij onze vroegere vaste huis DJ's zich weer eens van hun beste kant gaan laten zien.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook! Tot zaterdag!