• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Nieuw kassa-systeem en mogelijkheid tot pinnen!

18 apr 2019
  • Vanaf heden is het mogelijk om te pinnen in de kantine van S.V.Duiveland. Er is een geheel nieuw kassa-systeem aangeschaft waarbij de oude kassa’s niet meer gebruikt zullen worden en we over gaan op 1 nieuwe kassa. Het voordeel van de nieuwe kassa is dat we u ten eerste de gelegenheid kunnen bieden om met uw pinpas te betalen. Daarnaast hebben we een actueler beeld van de voorraad en de producten die goed en minder goed worden verkocht. Ook is het scherm heel makkelijk aan te passen en volledig naar wens in te vullen (kleur en grote van de pictogrammen) waardoor het heel gebruiksvriendelijk zal zijn.

Mocht u nog interesse hebben om vrijwillige bardiensten te draaien kunt u contact opnemen met Marnix IJzelenberg. We zijn heel blij met de huidige vrijwilligers, maar meer zijn altijd welkom!

We zien u graag terug in de kantine van S.V.Duiveland

Groeten,