• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Nagenieten!

  15 apr 2019
 • Eigenlijk is zo'n beetje alles al gezegd en geschreven over het kampioenschap van Duiveland 1 maar bij deze een kleine aanvulling. Na het genieten is het nu nagenieten. Want genoten hebben we afgelopen zaterdag. De voorbereidingen, de sfeer, de kinderen met de vlaggen, het vuurwerk, de muziek bij de opkomst, het aanwezige publiek wat voor het eerst plaats kon nemen op de nieuwe tribune, alles was aanwezig voor een topdag.

  Over de wedstrijd kunnen we redelijk kort zijn. Het was niet best. Gelukkig wist Joran 2 x te scoren na voorbereidend werk van Ronald en kwam SKNWK ondanks meerdere mogelijkheden, ook in de slotfase, niet verder dan 1 treffer. Blijkbaar bestaat kampioenskoorts echt anders is er geen verklaring.

  Na de wedstrijd volgde de ontlading, zie ook bijgaande foto met dank aan Peter Roks. Wat een heerlijk bevrijdend gevoel om al 4 wedstrijden voor afloop van de competitie kampioen te zijn en terug te keren in de 3e klasse na slechts een jaar in de 4e klasse. 

  Ook over wat volgde zouden we kort kunnen zijn. Wat een geweldig feest met dank aan DJ Pim en de vele bar- en keukenvrijwilligers. Het was geen feest van Duiveland 1 maar een feest voor de hele club. Andere teams, supporters, vrijwilligers, jong en oud, iedereen ging helemaal los en het bleef nog lang onrustig op Oosterland. De sfeer was echt geweldig en alle waardering voor iedereen die hier aan meegewerkt heeft in welke vorm dan ook. Top! 

  Nu op naar volgende kampioenschappen en feestjes?! Wie weet, er zijn nog meer teams die kampioen kunnen worden dit jaar. We wensen hen veel succes in de resterende wedstrijden.

  Zet in ieder geval 15 juni in de agenda, dan is de seizoensafsluiting bij Duiveland inclusief toernooi, dus hou deze datum vrij. We gaan er dan weer een feestje van maken!