• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Oefenwedstrijd Duiveland 1 - Smerdiek 1.

Morgenavond, woensdag 22 augustus 2018 speelt Duiveland 1 hun 2e oefenwedstrijd in de voorbereiding. Na de eerste oefenwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Dauwendaele 1, die overigens met 0 - 3 werdt gewonnen, speelt Duiveland  1 morgenavond een oefenwedstrijd tegen Smerdiek 1.

Zeker geen onbekende voor Duiveland 1, want doordat Smerdiek  op 9  juni jl. de nacompetitiewedstrijd op het               "Oostersportpark" van Duiveland wist te winnen, degradeerde Duiveland 1 hierdoor naar de 4e klasse. Een oefenwedstrijd dus met  wellicht wat revanche gevoelens aan Duiveland zijde, want op die dag in juni 2018 was het kwalitietsverschil tussen beide teams minimaal.

Let wel,  deze wedstrijd wordt niet op ons eigen sportpark gespeeld, maar op sportpark Volharding van onze "oosterburen" Bruse Boys.  Aftrap van de wedstrijd is om 19:45  uur en staat onder leiding van scheidrechter Chris Heyt.