• Maandag 16 maart plaatjesactie van start bij COOP Bolle

14 mrt 2020
  • In het kader van het 75-jarig jubileum is er in samenwerking met COOP Bolle een jubileum plaatjesactie opgezet. Er is een prachtig album gedrukt wat vanaf heden verkrijgbaar is bij COOP Bolle. Vanaf a.s. maandag krijg je bij besteding van 10 euro een zakje met 5 plaatjes van SV Duiveland leden en vrijwilligers.

Vandaag werd in aanwezigheid van mede-eigenaar van COOP Bolle Johnny Bolle en SV Duiveland voorzitter Hans vd Have het eerste album officieel uitgereikt aan 1 van onze jongste leden, JO-7 speler Tim Steenpoorte.

We danken iedereen die meegewerkt heeft aan de totstandkoming van deze actie en natuurlijk met name COOP Bolle. En als je dan toch wil hamsteren...... doe t dan vanaf maandag! We wensen iedereen veel spaarplezier!