• Welkom bij S.V. Duiveland!

  • Laatste nieuws Gebr Beije toernooi en BBQ

    14 jun 2019
  • Morgen, zaterdag 15 juli, is het weer zover, de seizoensafsluiting bij SV Duiveland. Vanaf 12.15 u wordt er gespeeld door maar liefst 10 teams om de spreekwoordelijke eer en eeuwige roem tijdens het Gebr Beije toernooi. We verzoeken alle teams tijdig aanwezig te zijn want om 12.15 u starten al de eerste wedstrijden. Kantine open om 11.15 u.

    De BBQ die volgt na het toernooi wordt wederom verzorgd door onze eigen grillmeisters die al druk in de weer zijn met de voorbereidingen. Naast onze traditionele kwaliteitsprodukten van de COOP zijn er dankzij Japio ook weer overheerlijke Duitse worsten aanwezig. Het assortiment wordt nog verder uitgebreid deze keer maar dat houden we nog even als verrassing.

    Wat we wel al kunnen melden is dat we deze keer nog meer rekening houden met de wensen van zoveel mogelijk mensen en dat er ook op Vega gebied voor iets smakelijks wordt gezorgd. Bijvoorbeeld aubergines van de Gebr. van Duijn!

    We zien jullie allemaal graag morgen. Vergeet niet dat we dit topseizoen met zijn allen gezellig afsluiten op de muziek van DJ Bryan.