• Welkom bij S.V. Duiveland!

  • Laatste keer virtuele kantine!

    19 jun 2020
  • Deze zaterdag gaat de virtuele kantine voor de laatste keer dit seizoen live om 16.30 u. Graag zien en spreken we zowel de vaste als nieuwe gasten. Voor de vaste gasten de gelegenheid om Andre en David te bedanken voor het mogelijk maken van het virtuele gebeuren en voor nieuwe gasten de laatste gelegendheid om kennis te maken met deze manier van gezellig samenzijn. Ook deze week is er weer genoeg te bespreken gezien alle ontwikkelingen lijkt ons dus we zien en spreken jullie graag.

    We kunnen bijvoorbeeld van gedachten wisselen over hoe toe te leven naar het (voorlopig?) nieuwe (ab)normaal. Als straks de kantine of in ieder geval het terras weer open mag hoe gaan we dat organiseren? En gaat iedereen zich dan netjes houden aan de voorschriften? Een ander interessant gespreksonderwerp is de samenwerking met Bruse Boys en SKNWK bij de dames, meisjes en oudste jeugdelftallen.

    Zaterdag ontvangen alle leden een link voor de Zoomsessie. Geen link ontvangen? Stuur even een berichtje naar Andre van Dijke of Luuk van Duijn en u ontvangt alsnog de link.

    David (Joke) heeft gezorgd voor prijzen dus bij voldoende belangstelling zal er een rondje aan het Rad van Avontuur gedraaid worden.