• Welkom bij S.V. Duiveland!

  • Kerstbingo S.V. Duiveland, een terugblik

    21 dec 2021
  • Afgelopen vrijdag was het alweer tijd voor de tweede editie van de enige echte, originele, vaak geimiteerde, maar onovertroffen online kerstbingo bij S.V. Duiveland. Na alle meer dan geslaagde edities in de kantine blijkt ook deze vorm een succes. Om 20 u zat iedereen er klaar voor en gaf onze eigen toppresentator en organisator Marcel Verschoor het startsein. Er werden 3 rondes gespeeld en de prijzen waren dit keer nog mooier en groter dan anders. Leuk om te zien was de diversiteit in deelnemers en winnaars. Jolanda gefeliciteerd met de hoofdprijs, geniet er van!

    Kortom een geslaagde avond mede dankzij Marcel en zijn mede-organisatoren John en Jaco, prijzenverzamelaars Arjenne en Leendert-Jan en de man van de techniek Andre. Natuurlijk willen we ook de sponsoren van de prijzen bedanken voor hun bijdrage, we hebben ze nog even op een rijtje gezet:

    The Hairstudio, Wok van Zeeland, Autobedrijf Oosterland, Gebr. Beije, YourSurprise, Muralt vormgeving, Haardhout.eu, Intersport Zierikzee en Vleesboerderij Boot.