• Kantine vandaag geopend vanaf 16:00 uur !

18 jun 2022
  • Het einde van het seizoen nadert met vandaag, zaterdag 18 juni 2022,  de beslissende finale in de nacompetitie wedstrijd Zaamslag - Duiveland voor lijfsbehoud in de derde klasse.

Deze wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld, maar ondanks dat komt u toch ook Duiveland 1 aanmoedigen, net als afgelopen dinsdagavond waarin Duiveland in een zinderende slotfase in blessuretijd de winst pakte van SPS, U bent van harte welkom op sportpark de ¨ Boenze Boogerd¨ aan de Chezeeweg 6 te Wemeldinge.

Heeft u geen tijd om naar de wedstrijd te komen, komt u dan naar de kantine, deze is gewoon geopend vanaf 16:00 uur om,hopelijk, later bij thuiskomst de spelers van Duiveland 1 te feliciteren met hun overwinning en dus behoud in de derde klasse.

Tot vanmiddag in Wemeldinge of later in de kantine!