• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Kantine op zaterdagen geopend!

  22 jun 2022
 • Het voetbalseizoen 2021 - 2022 zit erop, met helaas een dramatische afloop afgelopen zaterdag, waar Duiveland 1 na 90 minuten zijn meerdere moest bekennen in Zaamslag en dus degradeerde naar de vierde klasse. 

  Helaas, maar we moeten door, zowel op het veld als alle andere lopende zaken, zoals de voorbereidingen voor het aankomende seizoen en natuurlijk met de net gestarte aanleg van het kunstgrasveld.

  Wat deze zomer ook doorgaat, is dat de kantine op zaterdagmiddagen geopend zal zijn. Een aantal kantinevrijwilligers heeft zich bereid gevonden om de gehele zomerstop op zaterdagmiddag de kantine te openen vanaf 16:00 uur, hiervoor hartelijk dank aan deze kanjers. Een enkele zaterdagmiddag zal hij alsnog gesloten zijn, als er in de regio andere evenementen zijn zoals zaterdag 2 juli als Concert At Sea plaats vindt, en 16 juli tijdens de Visserijdagen in Bruinisse, mochten er wijzigingen zijn dan zal dit op de website kenbaar worden gemaakt. 

  Aanstaande zaterdag, 25 juni 2022 , is dus de kantine geopend vanaf 16:00 uur! U komt toch ook voor een hapje en een drankje? U kunt dan meteen zien hoe de aanleg van het kunstgrasveld vordert. 

  Tot zaterdag!