• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Inschrijven bedrijven / sponsor / onderling toernooi SV Duiveland op 16 juni

  27 mei 2018
 • Na de geslaagde sponsorvrijdagmiddagborrel is het nu weer tijd om onze pijlen te richten op het bedrijven/sponsor/onderling toernooi wat we wederom organiseren en wel op zaterdag 16 juni 's middags. 

  Graag nodigen wij u / uw bedrijf uit om met één of meerdere teams aan ons toernooi deel te nemen.

  De wedstrijden tijdens het toernooi worden gespeeld op een half veld; 7 tegen 7. Na afloop van het toernooi zal de traditionele BBQ aangestoken worden. Ook hier kunt u aan deelnemen. Natuurlijk is het na de BBQ nog niet afgelopen maar zal een DJ zorgen voor muzikale omlijsting. Aan de deelname van het toernooi zijn geen kosten verbonden. Aan de BBQ zijn wel kosten verbonden (circa 12 euro p.p.).

  Wilt u deelnemen aan ons bedrijven/sponsor/onderling toernooi dan kunt u zich inschrijven via sponsoring@svduiveland.nl of via hansvanderhave@hetnet.nl.

  Vermeld hierbij het aantal teams waarmee u wilt deelnemen en s.v.p. ook het aantal personen dat aan de BBQ wil deelnemen.

  We verzoeken de teams zelf voor kleding te zorgen (graag uniforme shirts indien mogelijk).

  Graag zien wij uw inschrijving tegemoet (uiterlijk 2 juni 2018).

  De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen, bijvoorbeeld VIC Installaties, SnippenbergTransport, Autobedrijf Oosterland, IJtama, Otte/Verhoek, Gebr. Beije, Gebr. van Duijn en loonbedrijf v.d. Maas.

  Ook voor supporters en iedereen die Duiveland een warm hart toedraagt is het mogelijk om deel te nemen aan de BBQ. Graag ook dit opgeven voor 2 juni via de genoemde mailadressen.