• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Informatie jubileumweekend & jeugdactiviteit

  17 aug 2021
 • Na de persconferentie van afgelopen vrijdag hebben we (helaas opnieuw) moeten besluiten om het jubileumweekend van 10-11 september te annuleren. Door de huidige maatregelen zien we het niet zitten om een feestweekend door te laten gaan, zoals we dat gepland hadden. Door de 1,5 meter, testen voor toegang, vaste zitplaatsen, geen live entertainment in de horeca en het verkrijgen van een vergunning zorgen ervoor dat het bestuur in overleg met de jubileumcommissie heeft gekozen voor wederom een annulering.

  Op de planning stond een grote feesttent, met band, DJ, diverse eetgelenheden, etc. Dit is met de huidige maatregelen lastig te organiseren. Daarnaast stonden er diverse activiteiten en een wedstrijd tegen FC de rebellen op het programma, wat met vaste zitplaatsen al helemaal een grote uitdaging is.

  Het enige wat we wel door willen laten gaan is de jeugdactiviteit op zaterdag 11 september. Laat deze dus in uw agenda staan!

  Binnenkort zullen we overleggen over het vervolg. Zodra hier meer informatie over is, zullen we u opnieuw informeren. Gelukkig mag en kan er in ieder geval wel weer gevoetbald worden en staat het seizoen op het punt van beginnen. Zo kunnen we toch nog enigszins positief afsluiten.

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur en de jubileumcommissie van S.V. Duiveland