• Groothandel de Kreij balsponsor Duiveland 1 - Halsteren 1 op volle voetbalzaterdag

11 mrt 2022
  • Op basis van het sponsorpakket is Groothandel de Kreij balsponsor voor de wedstrijd Duiveland 1 - Halsteren 1. Groothandel de Kreij is onze horecaleverancier en trouw sponsor, waarvoor dank.

De wedstrijd tegen Halsteren is op papier een zware opgave voor Duiveland gezien de stand op de ranglijst maar samen zijn we sterk en gaan we voor een goed resultaat. Hopelijk komt er veel publiek om ons team te steunen. Ook bij de andere thuiswedstrijden zien we natuurlijk graag zoveel mogelijk mensen.

Op deze zaterdag is er de gelegenheid kleding te passen en te kopen van half 12 tot half 2 voor zowel SJO BDC als voor SV Duiveland.

Ook zal er een inzameling plaats vinden voor Oekraine door het Rad te laten draaien.

Tot slot nog even eerdere balsponsoren dit seizoen:

Gebr. Beije: Duiveland 1 - Tholense Boys 1

Tandartspraktijk Mondiaal: Duiveland 1 - Zwaluwe 1