• Goed gevoel, slecht veld

6 feb 2022
  • Goed gevoel, slecht veld. Dat is in het kort het verhaal van de vriendschappelijke wedstrijd Duiveland 1- Bevelanders 1. Duiveland wilde in deze wedstrijd de nare smaak van de afgelopen 2 oefenwedstrijden wegspoelen en was op zoek naar het goede gevoel op weg naar de competitie herstart a.s. zaterdag uit tegen WHS.

Dat goede gevoel werd gevonden. Binnen 5 minuten na aanvang waren er al meer gelukte acties geweest dan in 90 minuten vorige week zaterdag. En gelukkig bleeft het daar niet bij. Na dik 20 minuten was het Jordi Wesdorp die de score opende en een minuut of 5 later was het Wouter de Jonge die de 2-0 op het scorebord wist te brengen.

Na rust kwam Bevelanders op een heel slecht veld terug tot 2-1 maar was het Dylan van Klinken die de 3-1 op zijn naam mocht schrijven. In de slotfase nog 2 grote kansen voor Bevelanders, 1 goed gepakt door Simon, en 1 werd hoog over geschoten. Al met al een goede middag voor Duiveland en hopelijk kan dit vast gehouden worden. Op naar WHS!