• Welkom bij S.V. Duiveland!

  • Gezellige en geslaagde heropening kantine

    6 jul 2020
  • Afgelopen zaterdag was de kantine voor het eerst in lange tijd weer open en we mogen zeker spreken van een geslaagde heropening. Er was ruim voldoende belangstelling en het was ouderwets gezellig. Het voelde goed om elkaar weer op deze wijze te kunnen ontmoeten en bij te kunnen kletsen. De voorbereiding om alles binnen de geldende regels te doen hebben hier zeker aan bijgedragen.

    Natuurlijk is het soms een beetje onwennig om bijvoorbeeld looproutes te volgen en zowel in de kantine als op het terras te moeten zitten. En ook het zelf opruimen en terug brengen van lege flesjes etc. zit er nog niet bij iedereen in, terwijl dat toch ook bij het "oude normaal" al vanzelfsprekend zou moeten zijn.

    Maar gezien de belangstelling en de positieve reacties gaan we kijken of we de kantine vaker open kunnen doen en nemen we de verbeterpuntjes mee. We hopen op voldoende kantinevrijwilligers om dit te realiseren. We houden jullie op de hoogte en hopen jullie ook de komende weken te mogen begroeten.

    Piet Roks, een van de eerste aanwezigen afgelopen zaterdag omschreef het heel mooi: "Als je zaterdag niet naar de voetbal kan en niet naar de kantine is het eigenlijk geen zaterdag". Mooier kunnen we het zelf niet beschrijven.