• Geslaagde vrijwilligersavond

24 mrt 2022
  • Afgelopen vrijdag,18 maart, was het tijd voor de traditionele vrijwilligersavond bij S.V. Duiveland. Hoewel minder druk dan vooraf gehoopt was het zeker een geslaagde en gezellige avond. Het blijft belangrijk om vrijwilligers te waarderen voor wat ze doen. Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om een club te runnen. Gelukkig hebben we er veel maar met name voor de kantine zijn op dit moment echt extra mensen nodig. Wat je ziet is dat vaak terug gevallen wordt op dezelfde mensen voor verschillende taken.

De twee belangrijkste boodschappen uit het gebruikelijke praatje van de voorzitter:

- straal als vrijwilliger uit dat het leuk is om wat voor de club te doen, dat is de weg naar meer vrijwilligers

- vrijwilligers zijn niet gewoon maar bijzonder en daar mag je trots op zijn.

Nogmaals dank aan alle vrijwilligers en zeker ook aan de organisatie van deze avond.