• Welkom bij S.V. Duiveland!

  • Geslaagde sponsoravond S.V. Duiveland

    8 nov 2021
  • Afgelopen vrijdag is er een gezellige en druk bezochte sponsoravond geweest op lokatie bij JP Boogert Sierbestrating. Na de aftrap door voorzitter Hans v.d. Have waarbij alle sponsoren werden bedankt voor hun trouwe bijdrage was het  tijd voor pizza's gebakken in de houtovens van Pizzahoutoven.eu. Onder het genot van een drankje ontstonden er al snel vele leuke gesprekken. 

    Na een bedrijfspresentatie met 3 generaties uit de familie Boogert was het tijd voor behangkoning John van Zweden die de aanwezigen wist te boeien met zijn (sterke) verhalen.

    Het optreden van John werd gevolgd door een verloting met vele mooie prijzen, Daarna bleef het nog lang gezellig en we kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond.

    Nogmaals dank aan JP Boogert Sierbestrating voor de gastvrijheid, Pizzahoutoven.eu voor de ovens, Tandartspraktijk Mondiaal voor zijn bijdrage. Tevens dank aan COOP Bolle, The Hairstudio, YourSurprise en Toff voor de beschikbaar gestelde prijzen. Natuurlijk willen we ook alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt bedanken, van pizzabakkers, bediening, tot het verzorgen van de muziek, zonder jullie was de avond niet geslaagd.