• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Geslaagd trainingskamp in Torremolinos

  31 jan 2024
 • Van 19 t/m 22 januari is een leuke mix van spelers, staf, bestuur, TC, sponsoren en supporters op trainingskamp geweest in Torremolinos. Vrijdagmorgen vroeg om half 3 werd er verzameld op het Oostersportpark en bijna traditoneel was Wouter de laatste aanwezige. Via Schiphol en een vlotte vlucht naar Malaga arriveerden we ongeveer om 11 u in het hotel waar ingecheckt werd en door sommigen de eerste drankjes besteld.

  's Middags was het tijd voor een training waarna we de kantine-omzet van de plaatselijke voetbalclub flink omhoog hebben weten te halen. Na het avondeten nog een paar drankjes en voor sommigen was het op tijd naar bed, anderen gingen nog even proeven van het nachtleven....

  Zaterdagmorgen op het gemak ontbijten en 's middags met zijn allen padellen gevolgd door een leuke quiz voorbereid door trainer Jordy. Fanatiek werd gestreden voor de eer en voor een plek in de finale. Vervolgens in verschillende groepen uit eten en nu echt Torremolinos onveilig gemaakt o.a. in de VoomVoom.

  Zondagmorgen deed het bij de meesten een beetje pijn bij het ontbijt. 's Middags was het tijd voor een oefenwedstrijd die met 2-1 gewonnen werd ondanks dat sommige spelers het behoorlijk zwaar hadden. Zondagavond een competitiewedstrijd van Malaga bezocht waarna het merendeel na nog een klein drankje het bed ging opzoeken.

  Maandag was een vrij te besteden dag waar we nog wel de finale van de quiz hebben gespeeld met Raymond als glorieuze winnaar. Eind van de middag richting het vliegveld en rond een uur of 12 's nachts zijn we allemaal weer teruggekeerd op Oosterlandse bodem.

  Prachtige ervaring, supergezellig en goed geregeld, enige jammere is dat er redelijk wat mensen een flinke griep hebben opgelopen. Hopelijk zaterdag iedereen weer fit zowel op als langs het veld!