• Geen Club van 50 avond helaas

3 dec 2021
  • Normaal gesproken zouden alle leden van de Club van 50 al een uitnodiging hebben ontvangen voor een gezellig avondje in de kantine met een hapje en een drankje. Gezien de geldende Covid maatregelen is dat helaas op dit moment niet mogelijk. We hebben gedacht over een online alternatief en dan zorgen voor een hapje en drankje bij de leden thuis. Echter dat deel is te regelen, de gezellige sfeer, spontane gesprekken, het samenzijn met mensen met een hart voor de club, dat gevoel kunnen we niet de huiskamer in brengen. Daarom hebben we besloten te wachten tot het weer mogelijk is en dan gaan we zo snel mogelijk iets organiseren.

Komende week ontvangen de leden van Club van 50 een mail (of ouderwets een briefje in de brievenbus bij sommige leden) met daarin het verzoek de bijdrage over te maken voor het bijna afgelopen jaar. Als we weer bij elkaar komen gaan we het hebben over het bestedingsdoel. Alvast iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage.