• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Gebr Beije toernooi, laatste nieuws, laatste mogelijkheid inschrijven BBQ

7 jun 2019
  • Inmiddels hebben 10 teams zich aangemeld om mee te voetballen tijdens het Gebr Beije toernooi waar zowel bedrijven, buurt, straten als vriendenteams voor in konden schrijven. De kantine zal zaterdag 15 juni vanaf 11.15 u geopend zijn. De wedstrijden starten om 12.15 u en zijn wat ingekort. Dit omdat we alleen op veld 1 kunnen spelen. Bij deze het dringende verzoek aan iedereen om op tijd aanwezig te zijn zodat de wedstrijden echt om 12.15 u kunnen beginnen. Zelf voor kleding etc zorgen en niet de materialencontainer plunderen. Teams worden geacht te fluiten bij wedstrijden die ze zelf niet spelen dus graag hier rekening mee houden.

Natuurlijk draait deze dag niet (alleen) om voetbal maar vooral om gezelligheid. Na het toernooi gaan we BBQ-en. Veel teams hebben hun opgave al doorgegeven. Zo niet dan is het vandaag, vrijdag 7-6, de laatste gelegenheid om je op te geven.

Ook als individu kan er opgegeven worden voor de BBQ. Graag mailen naar hansvanderhave@hetnet.nl of appen naar 06-28918859. Maar doe het wel vandaag!!

Na de BBQ gaan we voor het laatst dit seizoen nog een keertje los op de muziek van DJ Bryan.

We zien jullie graag allemaal zaterdag de 15e!