• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Fantastische seizoensafsluiting SV Duiveland!

  18 jun 2018
 • Afgelopen zaterdag is het seizoen op een geweldige manier afgesloten. Na een bewogen week ingeleid door de degradatie van Duiveland 1, goede zaken op de "transfermarkt" (komst van Thijs en Joran en het blijven van aantal belangrijke spelers) heeft Duiveland zich weer van zijn beste kant laten zien.

  Vanaf half 12 druppelden de eerste spelers voor het bedrijventoernooi al binnen en om 12.15 u was iedereen er. Om kwart voor 1 werd gestart met de wedstrijden die allemaal prima sportief zijn verlopen. Zo rond half 5 was de winnaar bekend, WS Service / JP Boogert combinatie, en begon de hele lange 3e helft.

  Natuurlijk was er weer de traditionele BBQ, top verzorgd door onze vaste club "schroeiers", waarna DJ Bryan knallend de avond heeft afgesloten.

  We willlen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze hele gezellige dag, van organisatie, tot barpersoneel, van "schroeiers" tot opruimers. Bedankt!

  Het is nu zomerstop maar natuurlijk is er nog volop werk, denk aan het plaatsen van een tribune, vooraf gegaan door het verplaatsen van de dug-outs, schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden etc. Daarnaast zijn we nog druk bezig alles voor het volgende seizoen rond te krijgen. We zijn bijvoorbeeld nog op zoek naar trainer voor JO<11 en voor onze dames.

  We hopen dat het goede gevoel van afgelopen zaterdag jullie een boost geeft om ook een bijdrage te leveren aan onze mooie club!