• Duiveland JO9-2 - Wolfaartsdijk JO9-2 uitgesteld.

26 apr 2018
  • Evenals vorige week zijn er ook deze week weer wijzigingen in het programma. Voor deze week (tot nu toe) nog maar een wijziging in het programma voor zaterdag 28 april 2018.

De wedstrijd Duiveland JO9-2 - Wolfaartsdijk JO9-2 is op verzoek van Wolfaartsdijk uitgesteld, de wedstrijd wordt zeer waarschijnlijk op woensdag 9 mei a.s. om 18:45 uur ingehaald.

Toch zijn er al eerder wedstrijden die voor aanstaande zaterdag stonden ingepland verplaatst,  hierdoor zullen er de komende weken diverse avondwedstrijden op het "Oostersportpark" gespeeld worden. Kijk voor het complete wedstrijdschema voor de komende periode op deze website bij " wedstrijdzaken" en klik dan op de link uitgebreid programma.