• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Duiveland J07-1 - MZC'11 J07-2 gaat niet door.

20 sep 2019
  • Omdat er er bij de onderlinge competitie van de 07-teams nog steeds nieuwe teams worden aangemeld is het wedstrijdschema al een aantal keren aangepast. Dit betekent dat de wedstrijd Duiveland J07-1 MZC J07-2 die morgen op het programma staat niet doorgaat.

Morgen gaat voor alle teams de competitie weer van start na de 3 wedstrijden in de bekercompetitie.
    Voor Duiveland 1, J015-1 en de J09 gaat het bekeravontuur nog verder omdat zij zich alle drie ongeslagen wisten te plaatsten voor
    de volgende ronde.De tegenstander in de 2e ronde voor Duiveland 1 is inmiddels bekend, zij spelen op zaterdag 16 november uit bij
    Luctor/Heinkenszand 1, de tegenstanders van de andere teams worden later bekend gemaakt.