• Duiveland 3-daagse

23 nov 2022
  • Waar het voor sommigen onder ons normaal is om 24/7 met Duiveland bezig te zijn is het deze week voor iedereen mogelijk om aan een 3-daagse deel te nemen.

We trappen af op donderdag met de Algemene Ledenvergadering om 21 u waarvoor alle leden zijn uitgenodigd. Omdat het ook de laatste donderdag van de maand is zullen enkele spelers zorgen voor wat lekkers om mee af te sluiten.

Dan op vrijdag met zijn allen gezellig voetbal kijken, iedereen welkom. Kom vooral in het oranje om de sfeer te verhogen. Kantine is open vanaf 16.30 u en ook de keuken is open om de inwendige mens te verzorgen.

Op zaterdag is het derby day! Het 3e en 1e spelen beide uit bij Brouwershaven waar we natuurlijk onze Marcel treffen. Het 2e speelt eveneens een derby en wel thuis op het Oostersportpark om 14.30 u tegen SKNWK 2.

Kom vooral! We zien jullie graag!