• Dubbel goed nieuws, binnenkort ook senioren trainen en gratis bier!

7 mei 2020
  • Het eerste goede nieuws:

Tijdens de persconferentie van onze MP Mark Rutte deze week en na de berichtgeving van de KNVB is duidelijk geworden dat de senioren binnenkort ook weer kunnen gaan trainen. Waarschijnlijk onder dezelfde voorwaarden die nu gelden voor jeugd van 13-18 jaar, dus op 1,5 m afstand en nog diverse voorwaarden waarover we binnenkort verder zullen communiceren. Het wachten is op de nieuwe protocollen van de KNVB in combinatie met het NOC-NSF en de reactie van de gemeente.

Het protocol voor de jeugd kunt u hier nalezen: https://nocnsf.nl/sportprotocol

Het tweede goede nieuws:

In tegenstelling tot diverse andere verenigingen hebben wij er tot nu toe niet voor gekozen om onze kantine voorraden te verkopen. Enerzijds omdat we een weliswaar klein hoopje hebben toch nog wat te kunnen doen in juni en anderzijds vinden we het een leuk gebaar naar onze leden om af en toe iets uit de voorraad weg te geven. Dit hebben we bijvoorbeeld gedaan tijdens de eerste jeugdtrainingen.

A.s. zaterdag, 9 mei, willen we (een deel van) onze tapbier voorraad weggeven aan spelers, sponsors, supporters van 18+.

Hoe gaan we dit doen? Iedereen mag individueel naar het sportpark komen met 1 verpakking van maximaal 2 L om deze te laten vullen. Dit mag bijvoorbeeld een lege fles zijn, een kan of bij wijze van spreken een bloemenvaas. Zorg er zelf voor dat de verpakking goed gespoeld is met water. Kom alleen en volg de aanwijzingen en de looprichting. Hou ten alle tijde 1,5 m afstand. Geef de verpakking af en wij tappen hem vol. Ook bij het afgeven en terug ontvangen van de verpakking bewaren we afstand. Verlaat direct weer het sportpark. De kantine blijft gesloten! Er zal gewerkt worden met afzettingen en afstandsaanduidingen, respecteer deze! Indien de regels en de aanwijzingen niet gerespecteerd worden stopt de uitgifte onmiddellijk. Het is geen uitje maar een mooi gebaar van de vereniging!

Tijd bier uitgifte: 16.00 u - 16.45 u.

Nadat iedereen de gelegenheid heeft gehad om bier te halen start vanaf 17.00 u onze virtuele kantine weer via Zoom. Al naar gelang de belangstelling zal er aan het Rad van Avontuur gedraaid worden. Einde sessie uiterlijk 18.30 u.