• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Drukke weken bij SV Duiveland

  29 jan 2020
 • De winterstop is amper voorbij of het bruist bij SV Duiveland van de activiteiten.

  1 februari Fotodag jubileum plaatjesalbum:

  Zoals wellicht bekend wordt er in het kader van het 75-jarig bestaan in samenwerking met COOP Bolle een jubileumplaatjesboek uitgegeven. Daarvoor is het noodzakelijk dat iedereen op de foto gaat om zo een plekje in het boek te krijgen. Er is een schema gemaakt voor iedereen op 1 februari (zie ander webbericht). Hou je svp aan deze tijden en zorg dat je op tijd klaar staat voor de foto. Voor de jeugd is het belangrijk dat de AVG verklaring door de ouders getekend is en dat deze bij het fotomoment beschikbaar is. Voor de mensen die echt niet aanwezig kunnen zijn bijv. door ziekte of vakantie gaan we proberen een oplossing te vinden om toch nog op de foto te gaan maar nogmaals de oproep aan iedereen om er op 1 februari te zijn.

  7 februari Oliebollen actie:

  Ook al in het kader van het 75-jarig jubileum. We gaan allerlei activiteiten organiseren maar daar is natuurlijk geld voor nodig. Daarom op 7 februari een oliebollenactie. De hele dag zullen de oliebollen gebakken worden en 's avonds komen de jeugdleden langs de deur om ze te verkopen. De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor een supergave jeugdactiviteit.

  7 februari Sportgala Schouwen Duiveland

  Ons 1e elftal is genomineerd voor de titel van eilandelijke sportploeg van het jaar ivm het kampioenschap en de daarbij behorende promotie. Het team en staf zullen aanwezig zijn bij het sportgala in Laco die avond. Tevens zal het lokale sportakkoord Vitaal Schouwen Duiveland gepresenteerd en ondertekend worden door de partners waarvan SV Duiveland er een is.

  14 februari Vrijwilligersavond

  Op de dag van de (club)liefde organiseert SV Duiveland de jaarlijkse vrijwilligersavond. Deze keer nog belangrijker dan andere jaren omdat juist in een jubileumjaar er een groot beroep gedaan wordt op vrijwilligers om alles te organiseren. We gaan er een leuke avond van maken!