• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • De Kreij balsponsor Duiveland - Westhoek

  7 dec 2023
 • Voor de wedstrijd van a.s. zaterdag van Duiveland 1 tegen FC de Westhoek 1 is Groothandel de Kreij de balsponsor op basis van het sponsorpakket.

  Informatie over de Kreij: 

  Groothandel De Kreij is opgericht in 1948. Al ruim 70 jaar staan wij voor onze klanten klaar! 70 jaar waarin we een groot en trouw klantenbestand hebben opgebouwd en groot zijn geworden door klein te blijven op het gebied van persoonlijke service. Het kleine bedrijfje van destijds is uitgebouwd tot een kwalitatief hoogwaardige groothandel in horeca artikelen, koffiezetapparatuur, relatiegeschenken, kerstpakketten, kwaliteitswijnen, promotioneel textiel, bedrijfskleding en sportprijzen.

  In 2009 is het bedrijf gesplitst in De Kreij Horeca BV en De Kreij Relatiegeschenken BV. Sinds 2012 kunt u, naast de fysieke showroom in Middelharnis, ook bestellen via onze webshops.

  We bedanken de Kreij voor de sponsoring en zien u graag op het Oostersportpark voor de wedstrijd tussen de nummer 2 en 3 op de ranglijst. Deze wedstrijd is tevens een weerzien met onze "oude" trainer Henk Schouten die deze week zijn afscheid heeft aangekondigd.