• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Covid-19 update 20 oktober, trainingen senioren!

  20 okt 2020
 • Zoals een ieder inmiddels al wel weet, zijn vorige week de competities voor de senioren en de jeugd wederom stil gelegd voor een termijn van voorlopig tenminste 4 weken. Inmiddels is ook duidelijk dat ook de senioren mogen blijven trainen. Zij mogen in tegenstelling tot de jeugdteams niet met een complete groep trainen maar met maximaal 4 personen. De afgelopen week hebben de trainers van onze seniorenteams een schema opgezet waarin de senioren in deze groepjes kunnen trainen.

  Op dinsdag-en donderdagavond zullen de senioren met maximaal 4 groepjes, (max 12 personen dus ) tegelijk trainen, wel zijn hieraan enkele maatregelen aan gebonden. 

   

  Deze extra maatregelen zijn ingegaan vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur en gelden vooralsnog voor de komende vier weken. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen: 

  • Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd. 

  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand. 

  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging. 

  • kantine, kleed- en doucheruimtes blijven gesloten. 

  • Geen publiek/ouders/verzorgers toegestaan op de sportaccommodatie. 

  Lees de veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal volgens bijgaande link https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal 

   

  Jeugd: 

  Alle spelers in de teams binnen onze jeugdcompetities (t/m O19), mogen sporten in teamverband en onderlinge trainingswedstrijden spelen tegen jeugdteams van de eigen vereniging op de eigen club. 

  Senioren en trainen: 

  Zorg er wel voor dat de groepen van vier spelers zoveel mogelijk in vaste samenstelling trainen en dat de onderlinge 1,5 meter afstand altijd in acht wordt genomen. Zorg er ook voor dat duidelijk herkenbaar is bij welk groepje iedere speler hoort. 

  Bij teamsporten voor senioren kan het hele team trainen verdeeld in groepjes van maximaal vier personen. Binnen deze groep moeten zij 1,5 meter afstand houden ten opzichte van elkaar. De trainer wordt niet gerekend tot het viertal. 

  Met betrekking tot het vervoer van en naar het Oostersportpark willen we aangeven dat dit is toegestaan waarbij maximaal twee personen per auto samen rijden. Hierbij zit de bijrijder schuin achter de persoon die rijdt. Verder zijn beide verplicht tot het dragen van een mondkapje gedurende de rit.  

  Algemeen: 

  De scheidsrechterkleedkamer zal tijdens de trainingen open zijn voor het gebruik van het toilet.  

  Alleen personen die een rol hebben bij de organisatie van de trainingen zijn welkom op het Oostersportpark. 

  Een consumptie zoals een kopje koffie/thee aanbieden aan vrijwilligers rondom trainingen/wedstrijden is toegestaan zolang de kantine en horeca gesloten blijft. 

  We wensen iedereen ondanks deze situatie veel voetbalplezier en doen een beroep op ieders gezond verstand inzake het corona-protocol. Samen krijgen we dit onder controle, Samen zijn we Duiveland ! 

  Tot ziens op het ¨Oostersportpark¨!