• Covid-19 update

29 sep 2020
  • Na de persconferentie gisterenavond, 28 september, is het duidelijk geworden dat we helaas weer een stap terug moeten. Graag hadden we verder gebouwd op wat we al bereikt hebben. Dan bedoel ik dat veel mensen zich aan de regels houden en onze inspanningen op dit gebied beloond gezien. Het is echter wat het is en dus geldt vanaf heden voor de komende 3 weken het volgende:

• Sportkantines zijn dicht
    • Alle sportwedstrijden (zowel professioneel als amateur) worden gespeeld zonder publiek.
    • Ook bij de training mogen mensen niet komen kijken.
    • Ouders die rijbeurt hebben bij uitwedstrijden mogen wel naar de wedstrijd kijken, deze worden meegerekend als teambegeleiding (deze uitzondering is niet van toepassing op ouders die hun kind bij een thuiswedstrijd brengen, die worden wel gezien als publiek)

In deze periode gaan we ons nadrukkelijk beraden over hoe we na deze 3 weken onze kantine weer in gebruik kunnen nemen en hoe we de capaciteit uit kunnen breiden wat noodzakelijk is bij het verplicht zitten. Bijvoorbeeld een tent is een optie (de tent die we hadden is bij de storm van afgelopen weekend gesneuveld) of een extra veranda aan de zijkant van de kantine of de huidige veranda verder doortrekken.