• Covid-19 update

25 sep 2020
  • Het seizoen is inmiddels enkele weken oud en we zien dat leden en supporters zich steeds beter aan de regels houden en de maatregelen respecteren. Op een aantal punten kan het nog beter. Natuurlijk blijven we ons aan de basisregels houden voor wat betreft thuisblijven bij klachten, 1,5m afstand en hygiene. Daarnaast moeten we echt zitten in zowel de kantine, op het terras als in de tent naast de kantine. Tevens een dringend beroep op iedereen om de looproute te respecteren, ingang bij het terras, uitgang bij de toiletten en via de tent aan de zijkant van de kantine. Laten we dit met zijn allen doen en geef zelf het goede voorbeeld! Vergeet ook niet je te registreren!

We gaan kijken hoe we de tent verder in kunnen richten om het wat gezelliger en aantrekkelijker te maken. Tevens gaan we op zoek naar mogelijkheden om zowel onder de overkapping als in de tent het behaaglijk te kunnen maken en moeten we een oplossing vinden voor het tochtprobleem wat ontstaat door het gebruik van de looproute en de openstaande deuren. Echter totdat we dit hebben opgelost dient iedereen zich wel aan de huidige situatie aan te passen en zich aan de regels te houden!

Nog een tip, voor je een andere vereniging bezoekt, kijk eens op de website van die club voor de daar heersende maatregelen.

Voor het complete pakket aan maatregelen bij onze vereniging verwijs ik naar een eerder webbericht: