• Club van 50, vrijdag 13 december a.s.

9 dec 2019
  • A.s. vrijdag 13 december komt de Club van 50 bij elkaar in de kantine op het Oostersportpark. Inloop vanaf 20 u, officiele opening 20.30 u.

Het officiele gedeelte zal bestaan uit een terugblik waarbij we willen bespreken waar het afgelopen jaar een bijdrage aan is geleverd. Tevens willen we de plannen voor het komende jubileumjaar bespreken en vragen of u een bijdrage wilt leveren aan de te organiseren festiviteiten. Verder is het natuurlijk vooral de bedoeling om gezellig samen te zijn met mensen die Duiveland een warm hart toedragen.

Als het goed is hebben alle leden van de Club van 50 mail ontvangen met een uitnodiging. Mocht dat niet zo zijn dan verzoeken we u om het juiste e-mail adres door te geven.

Nog geen lid van de Club van 50 maar wil je dat wel worden? Dan ben je van harte welkom!

Graag wel even aanmelden of je aanwezig bent, uiterlijk a.s. woensdag svp via mail  of app bij Hans vd Have, hansvanderhave@hetnet.nl of 0628918859