• Club van 50 avondje 31 mei a.s.

29 mei 2024
  • A.s. vrijdag komt de Club van 50 bij elkaar in de kantine op het Oostersportpark. Inloop tussen 20 u en 20.30 waarna we het officiele gedeelte aftrappen. We nemen de stand van zaken door en bespreken de bestedingsdoelen voor het komende jaar.

Ook lid worden van de Club van 50? Dat kan natuurlijk, geef je nu op bij Hans vd Have.

Onderstaand nog wat info en de doelstellingen:

Door lid te worden ondersteunt u S.V. Duiveland op financieel gebied. Wij, als club van 50, zijn een kleine "organisatie" binnen S.V. Duiveland die buiten het bestuur van de vereniging om, allerlei zaken mogen organiseren, waar de voetbalvereniging zelf de financiƫle middelen niet voor heeft of heeft gereserveerd.

Doelstellingen:

Bestedingsdoelen van de club van 50 Euro moeten de hele vereniging van junioren tot senioren en van vrijwilligers tot supporters ondersteunen. Hierbij kan gedacht worden aan verbetering van de accommodatie, nieuwe jeugddoelen, kleding, etc. Uiteraard kunnen de leden ook meedenken over mogelijke bestedingsdoelen.