• Belangrijk nieuws voor alle spelende leden en ouders/verzorgers van leden

18 aug 2022
  • Om maar met de deur in huis te vallen, het komende voetbalseizoen gaan we ouders/verzorgers van jeugdleden en seniorenleden inzetten in de kantine om de vaste bezetting aan te vullen.

Dit doen we om meerdere redenen. Ten eerste werken we bij de jeugd samen met Bruse Boys in de SJO BDC en daar is dit al langer gebruikelijk dus op deze manier trekken we dat meer gelijk. Natuurlijk zullen er wat kleine verschillen zijn qua inzettijd etc maar de basis is hetzelfde. Ten tweede zien we dat het steeds lastiger wordt om de kantinebezetting rond te krijgen met de vaste club vrijwilligers. Tot slot zijn we van mening dat het gezond is dat leden iets terug doen voor de club, we zijn een vereniging en moeten het met zijn allen doen.

Hoe gaat dit er dan uitzien? Eerste globale opzet (verdere informatie volgt via diverse kanalen) is dat iedere week in de ochtend een ouder/verzorger (mag ook opa, oma of de buurman zijn) van een jeugdlid een kantinedienst meedraait. Voor de senioren houdt het in dat wanneer het team thuisspeelt (of een vrije zaterdag heeft) 2 personen vanaf 17 u tot sluiting kantinedienst draaien. Zowel voor de ouders/verzorgers van de jeugdleden als voor de senioren komt dit ongeveer neer op 2 x jaar een kantinedienst.

Zoals aangegeven, verdere informatie over invulling etc. volgt maar gezien het belang willen we hier veel en open over communiceren.