• Autobedrijf Oosterland balsponsor Duiveland 1 - Bevelanders 1

5 apr 2024
  • Voor de wedstrijd van a.s. zaterdag van Duiveland 1 tegen Bevelanders 1 is Autobedrijf Oosterland de balsponsor.

Bij Autobedrijf Oosterland kunt u terecht voor;
    • Onderhoud & Reparatie: Het complete onderhoud en reparatie van uw personen- of bedrijfswagen.
    • Koop & verkoop: Garantie op goede service en kwaliteit bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto.
    • APK keuring: De auto wordt met nauwkeurigheid en ervaring nagekeken door APK keurmeesters.

We bedanken Jan voor de sponsoring en zien u graag op het Oostersportpark voor, tijdens en na de wedstrijd. Wederom een zeer spannende wedstrijd tussen de nummer 1 en 2 van de competitie. Winst is dus een must om de koppositie te behouden en onze mannen hebben nog wat recht te zetten na de domper van de laatste wedSTRIJD!