• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Al ingeschreven voor de kerstbingo?! Geweldige prijs bekendmaking!

  9 dec 2020
 • Iedereen al ingeschreven voor de kerstbingo? Nog niet? Doe het dan snel, je hebt nog maar 2 dagen, a.s. vrijdag is de sluiting van de inschrijving. Zie voor meer details onderstaand bericht.

  Tevens willen we alvast een eerste prachtige prijs bekend maken: een golfclinic op De Molenberg. De clinic is voor 8 personen en duurt 2 uur. Het eerste uur wordt er geleerd hoe af te slaan, te chippen en te putten. Het tweede uur gaan jullie met een instructeur de baan op en ongeveer 9 holes lopen. Dat is toch een fantastische prijs! Waarde van de prijs maar liefst 222 euro! Zie ook PAR-3 GOLFBAAN, DRIVING-RANGE | Boerderij Molenberg

  Daarnaast hebben we nog een aantal prachtige prijzen, bij deze willen we nu alvast de sponsoren die prijzen ter beschikking hebben gesteld hartelijk bedanken.

  Eerder bericht:

  Geen kerstbingo door Corona? Dacht het niet! We gaan voor een virtueel alternatief via Zoom en dat gaat helemaal goed komen en gezellig worden.

  Vrijdagavond 18 december gaan we bingo spelen, niet in de kantine maar virtueel. Hoe gaan we dat doen? We gaan via Zoom 3 rondes spelen waarbij in iedere ronde 3 mooie prijzen te winnen zijn. Kaarten worden vooraf thuisbezorgd.

  Aanmelden kan tot uiterlijk 11 december, via mail of app bij Marcel Verschoor, marcel_verschoor@hotmail.com of 06-55932400. Bij aanmelding het volgende vermelden, naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. De kosten bedragen 10 euro per set van 3 kaarten (voor iedere ronde 1 kaart). Je mag natuurlijk meerdere sets bestellen.

  Omdat een bingo-avond niet compleet is zonder hapje en drankje bieden we ook de gelegenheid om een bier- en/of wijnpakketje te bestellen. Pakketjes kosten eveneens slechts 10 euro en er is een mogelijkheid om extra voordelig uit te zijn. Een set kaarten + bier/wijnpakket voor maar 18 euro! Graag duidelijk bij de bestelling van de bingokaarten aangeven of je ook een bier- of wijnpakketje wil bestellen. Bij wijn tevens vermelden rood of wit.

  De zoomsessie zal vanaf half 8 open staan om alvast wat te kletsen en om 20 u gaat het serieuze werk van start dus wees op tijd, virtueel, aanwezig.

  Bezorging van de bier/wijnpakketjes zal tussen 18.30 en 19.30 u plaatsvinden dus zorg dat er iemand thuis is op het afleveradres. Bezorging is mogelijk van Bruinisse tot Zierikzee. Bingokaarten buiten deze regio kunnen eventueel per post verstuurd worden. Voor alle betalingen worden na opgave/bestelling tikkies verstuurd.

  Nog vragen, stel ze aan Marcel en geef je zo snel mogelijk op! Hoe meer deelnemers, hoe groter en mooier de prijzen! Iedereen kan meespelen of welke lokatie dan ook!