• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Afscheid van spelers en teammanager

20 mei 2019
  • De laatste wedstrijd van S.V. Duiveland 1 dit seizoen is die thuis tegen DWO'15 en wel op zaterdag 25 mei. Deze wedstrijd zal in het teken staan van afscheid nemen, zowel van verschillende spelers als van Piet Plaisier in zijn rol als teammanager van S.V. Duiveland 1.

Na een hele lange carriere zal Barry Steenpoorte nu definitief zijn schoenen aan de wilgen gaan hangen. In zijn kielzog zullen Marcel Zwager en Rudi Koster in een lager elftal gaan spelen. Tenslotte is bekend geworden dat Joran Maliepaard een nieuw avontuur aan gaat bij V.C. Vlissingen (zondag).

Er zal direct na de wedstrijd een moment zijn waarbij we de spelers en Piet in het zonnetje gaan zetten. We hopen natuurlijk dat hier zoveel mogelijk familie, vrienden, medespelers, supporters en alle andere geïnteresseerden bij aanwezig willen zijn.

Daarnaast is de kans dat het 2e elftal van Duiveland zaterdag kampioen wordt aanwezig. Zij spelen om 14:30 in Vlissingen tegen Walcheren 3. Duiveland 2 heeft 2 punten voorsprong op GPC Vlissingen 2 en heeft het dus in eigen hand! Mochten zij kampioen worden, betekend dit natuurlijk weer een heerlijk feestje op het Oostersportpark.