• Aanvullende maatregelen/informatie n.a.v. COVID-19 virus, sponsoravond en FIFA toernooi afgelast

16 mrt 2020
  • De eerder aangegeven periode waarin maatregelen van kracht zijn is verlengd t/m 6 april.

Bericht KNVB:

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal)  in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere bijeenkomsten kunnen organiseren.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. Ons advies is dan ook om hier gehoor aan te geven en als voetbalbranche hetzelfde te doen door niet te trainen en alles te sluiten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

Ook de gymzalen zijn tot die tijd gesloten.

Bericht gemeente:

In verband met de maatregelen, die genomen zijn als gevolg van het Coronavirus zijn de gymzalen van de gemeente Schouwen-Duiveland per direct gesloten tot 6 april 2020. De komende 3 weken kan er dus geen gebruik gemaakt worden van de verschillende zalen.

Na de berichtgeving gisteren zijn we als SV Duiveland tot de conclusie gekomen dat er geen andere optie is dan ook de geplande sponsoravond en het FIFA toernooi voor nu te cancellen. Zodra de situatie is verbeterd gaan we op zoek naar nieuwe data.