• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Aankondiging jubileumweekend: Wedstrijd regen FC de Rebellen!

  6 jun 2021
 • We gaan ervoor: Jubileumweekend S.V. Duiveland 75 76 jaar, op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021. Afgelopen jaar (2020) bestond onze vereniging 75 jaar. Dit jaar had een mooi jaar moeten worden met diverse activiteiten die in het teken zouden staan van het 75-jarig bestaan. Zoals zoveel dit jaar, kon het allemaal niet doorgaan.

  Alles begint er steeds meer op te lijken dat we terug kunnen naar het nieuwe normaal. Daarom zijn we met een groep vrijwilligers al weer langere tijd bezig met de voorbereidingen van een jubileumweekend in september van dit jaar. We plaatsen iedere week een bericht met een vooraankondiging van een activiteit of iets dergelijks wat tijdens het weekend zal plaatsvinden. Daarnaast hopen we uiteraard dat we geen terugslag krijgen en we lekker door kunnen gaan met organiseren.

   Deze week de aankondiging van een wedstrijd tegen FC de Rebellen. Ze heten niet voor niets ‘De Rebellen’. Ze zijn eigenzinnig en eigenwijs, hard en fair. Kunnen slecht tegen onrecht en nemen geen blad voor de mond, wat ze in hun actieve carrières soms misschien beter wel hadden kunnen doen. Ze joegen dan ook geregeld trainers, managers en bestuurders tegen zich in het harnas. Op zaterdagmiddag wordt er een wedstrijd gespeeld tegen een team van S.V. Duiveland.

  Op de website kun je een selectie van spelers zien die mogelijk 11 september om 17:00 op het ‘Oostersportpark’ te zien zijn. Voor meer informatie https://www.fcderebellen.nl/

  Zodra we de definitieve selectie van FC de Rebellen weten zullen we deze via de social media kanalen met jullie delen.

  De jubileumcommissie.