• Welkom bij S.V. Duiveland!

  • Aankondiging Jubileumweekend: Party DJ Timski

    19 jun 2021
  • We gaan ervoor: Jubileumweekend S.V. Duiveland 75 76 jaar, op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021. Afgelopen jaar (2020) bestond onze vereniging 75 jaar. Dit jaar had een mooi jaar moeten worden met diverse activiteiten die in het teken zouden staan van het 75-jarig bestaan. Zoals zoveel dit jaar, kon het allemaal niet doorgaan.

    Alles begint er steeds meer op te lijken dat we terug kunnen naar het nieuwe normaal. Daarom zijn we met een groep vrijwilligers al weer langere tijd bezig met de voorbereidingen van een jubileumweekend in september van dit jaar. We plaatsen iedere week een bericht met een vooraankondiging van een activiteit of iets dergelijks wat tijdens het weekend zal plaatsvinden. Daarnaast hopen we uiteraard dat we geen terugslag krijgen en we lekker door kunnen gaan met organiseren.

    Deze week de aankondiging van feest DJ Timski op vrijdagavond. De party DJ is in de weekenden veel in Renesse te vinden, maar treedt ook op in het buitenland en andere delen van Nederland. In 2019 is hij zelfs verkozen tot populairste opkomend party DJ! Op vrijdagavond zal hij in de feesttent de boel op zijn kop komen zetten. We hebben er heel veel zin in!

    De jubileumcommissie