• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Aankondiging jubileumweekend: Activiteiten vrijdagavond en zaterdagmiddag voor 16 jaar en ouder

  2 jul 2021
 • We gaan ervoor: Jubileumweekend S.V. Duiveland 75 76 jaar, op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021. Afgelopen jaar (2020) bestond onze vereniging 75 jaar. Dit jaar had een mooi jaar moeten worden met diverse activiteiten die in het teken zouden staan van het 75-jarig bestaan. Zoals zoveel dit jaar, kon het allemaal niet doorgaan.

  Alles begint er steeds meer op te lijken dat we terug kunnen naar het nieuwe normaal. Daarom zijn we met een groep vrijwilligers al weer langere tijd bezig met de voorbereidingen van een jubileumweekend in september van dit jaar. We plaatsen iedere week een bericht met een vooraankondiging van een activiteit of iets dergelijks wat tijdens het weekend zal plaatsvinden. Daarnaast hopen we uiteraard dat we geen terugslag krijgen en we lekker door kunnen gaan met organiseren.

  Deze week de aankondiging van de activiteiten voor 16+ op vrijdagavond 10 september en zaterdagmiddag 11 september. Op vrijdagavond zal er een 6-kamp georganiseerd worden op het Oostersportpark met diverse spellen. We willen iedereen alvast de gelegenheid geven om zich in te schrijven. Dit kan via onderstaand formulier: ‘Inschrijvingsformulier 6-kamp’.

  Op zaterdagmiddag staat er nog een activiteit voor 16+ op het programma. Deze activiteit is gekostumeerd walking football. Deze activiteit is voor jong en oud. Walking football is in opkomst en we hebben er een leuke draai aan gegeven om dit gekostumeerd te doen. Je kunt per team opgeven, maar ook individueel. Iedereen kan meedoen! De individuele opgaves worden toegevoegd aan bestaande teams, of er worden nieuwe teams van gevormd. Inschrijven kan via onderstaand formulier: ‘Inschrijvingsformulier gekostumeerd walking football’.

  Voor een kijkje in de spelregels en hoe het spel in zijn werk gaat, kijk dan even in dit document. 'Spelregels walking football’.

  We willen iedereen vragen zich voor 27 augustus in te schrijven, zodat we daarna nog de tijd hebben om de organisatie van de activiteiten compleet te maken. Wacht niet te lang met inschrijven. Hoe eerder, hoe beter en hoe meer voorpret.

  Uiteraard worden er voor de jeugd ook activiteiten georganiseerd. Hier komt later meer informatie over.

  We zien alle inschrijven graag tegemoet.

  De jubileumcommissie.

 • Spelregels walking football

 • Inschrijvingsformulier gekostumeerd walking football

 • Inschrijvingsformulier 6-kamp