Home | Nieuws | Voorbeschouwing Duiveland 1 - NOAD'..
Voorbeschouwing Duiveland 1 - NOAD'67 1

Deze zaterdag ontmoet Duiveland een oude bekende, te weten NOAD'67. Altijd een lastige tegenstander voor ons 1e elftal omdat deze ploeg vaak met veel inzet speelt en stug verdedigt. Zaak voor Duiveland dus om minimaal net zo hard te werken en dan proberen de aanwezige voetballende kwaliteiten uit te buiten.

Afgelopen week verloor Duiveland met 3 – 1 uit bij Wieldrecht. In deze wedstrijd speelden de geel-zwarten zeker niet slecht en bij vlagen bood het goed tegenstand. Uiteindelijk liet Wieldrecht zien over de nodige kwaliteiten te beschikken om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Mogelijk nog erger dan het verlies, zowel Jan Looij als Wouter de Jonge kregen 2 gele kaarten waardoor ze geschorst zijn.

NOAD’67 heeft de eerste 2 wedstrijden in deze competitie verloren en zal zich graag willen herstellen van de 2 - 9 thuisnederlaag afgelopen week tegen Tholense Boys.

Onze inschatting is wel dat zowel Duiveland als NOAD tegen een mogelijke titelkandidaat hebben gespeeld al is het nog heel vroeg in de competitie om daar wat van te zeggen. Wel zal wellicht na zaterdag de eerste afscheiding in de stand te zien zijn dus belangrijk voor Duiveland om de punten op het Oostersportpark te houden.

We hopen dat het veld gezien de weersomstandigheden redelijk bespeelbaar is en wensen iedereen veel plezier bij de wedstrijd.

Balsponsor deze week is onze hoofdsponsor Gebr. Beije.

met speciale dank aan onze diamant en goud sponsoren