Home | Nieuws | Weekbrief 14 en 21 oktober 2017
Weekbrief 14 en 21 oktober 2017

Beste weekbrieflezers van S.V. Duiveland,

Hierbij als bijlage de weekbrief voor 14 en 21  oktober 2017.

Om uzelf op de hoogte te houden over eventuele afgelastingen en/of wedstrijdwijzigingen, kunt u het beste de website regelmatig bezoeken. Wij proberen, zodra bekend is of een wedstrijd wordt afgelast of gewijzigd, dit z.s.m. op de website te vermelden.
Wilt u de weekbrief ook per mail ontvangen, of is uw emailadres onlangs gewijzigd, geef dit dan door aan de wedstrijdsecretaris via wss@svduiveland.nl. Wilt u een papieren versie van de weekbrief, deze kunt u vinden in het gele bakje in de kantine.

Nog steeds worden het programma en uitslagen iedere week als nieuwsbericht op de website geplaatst. We kunnen u melden dat dit binnenkort tot het verleden behoort, want er wordt inmiddels aan een nieuwe website gewerkt. Wanneer onze nieuwe website in de "lucht" gaat is nog niet exact bekend maar we houden u op de hoogte! De bestaande website blijft tot die tijd nog gewoon in werking.

Veel leesplezier.

Klik op onderstaande link om de weekbrief te openen.

Weekbrief 14 en 21 oktober 2017.

met speciale dank aan onze diamant en goud sponsoren