Home | Nieuws | Weekbrief januari/febrruari 2018.
Weekbrief januari/febrruari 2018.

Beste weekbrieflezers van S.V. Duiveland,

Hierbij als bijlage de "weekbrief" voor januari en februari  2018.

Een beperkt programma de komende weken, vandaar ook een weekbrief voor een aantal weken. De winterstop is voor bijna alle teams nog in volle gang, alleen voor Duiveland 1 start aanstaande zaterdag 27 januari alweer de competitie. Er staan zoals u kunt lezen in het programma een aantal beker- en oefenwedstrijden gepland, maar het is de vraag hoeveel en of er gevoetbald kan worden de komende weken gezien de veldcondities op dit moment.

Om uzelf op de hoogte te houden over eventuele afgelastingen en/of wedstrijdwijzigingen, kunt u het beste de website regelmatig bezoeken. Wij proberen, zodra bekend is of een wedstrijd wordt afgelast of gewijzigd, dit z.s.m. op de website te vermelden.
Wilt u de weekbrief ook per mail ontvangen, of is uw emailadres onlangs gewijzigd, geef dit dan door aan de wedstrijdsecretaris via wss@svduiveland.nl. Wilt u een papieren versie van de weekbrief, deze kunt u vinden in het gele bakje in de kantine.

Veel leesplezier.

Klik op onderstaande link om de weekbrief te openen.

Weekbrief januari/februari 2018.

met speciale dank aan onze diamant en goud sponsoren