Home | Club | Algemeen
Algemeen

De voetbal vereniging Duiveland is opgericht op 13 september 1945 te Oosterland en is aangesloten bij de kamer van koophandel te Middelburg. Het eerste elftal speelt zaterdag competitie in de afdeling 3e klasse B KNVB. Verder zijn er nog 4 senioren elftallen, A-Junioren, B-Junioren, C-Junioren, D-Pupillen, E-Pupillen, F-Pupillen, mini's en met ingang van het seizoen 2013-2014 zijn er ook meiden.

Clubkleuren:
Thuis tenue senioren: Geel shirt, zwarte broek en zwarte kousen.

Thuis tenue jeugd: Geel shirt, zwarte broek, zwarte kousen.

Uit tenue senioren: Bordeaux / licht blauw shirt, licht blauwe broek en licht blauwe kousen.

Ereleden:
de heer J.J. van der Have, de heer P.  Plaisier, de heer H.J. Stuy, de heer C.J. Zwager en de heer J.J. Steenpoorte

Ereleden overleden:
de heer A.L. Bakker, de heer J.A. Waasdorp,  de heer J. van Dijke, de heer A.C. Kwaak, de heer J. van der Maas, de heer L. Meerman en de heer H. van der Werf.

Leden van verdienste:
Joop en Bep Andeweg, de heer J. de Jonge, de heer M.W. Capelle, de heer J.J. Boogert, de heer H.J. Capelle en de heer C.A. Zwager.

met speciale dank aan onze diamant en goud sponsoren